I Bærumsvømmerne jobber vi etter Norges Svømmeskoles (Norges Svømmeforbund) pedagogiske opplegg når vi tilbyr svømming for barn. Svømmeopplæring skal være gøy, barna skal utvikle ferdigheter og svømmeteknikk.

Videregående kursnivå:
Svømmeopplæring er delt inn i nivå etter vanskelighetsgrad. De videregående nivåene heter sel, sjøløve, delfin og hai.
Les mer om de forskjellige nivåene og hva du må kunne for å starte på de forskjellige nivåene her.

Det er vanlig å gå lengre perioder på videregående nivå, og da særlig på delfin og hai. Disse nivåene er organisert på samme måte som svømmetrening, men med kortere lengder og fokus på teknikker som butterfly og bryst.  Når barna er på sel-nivået er de svømmedyktige.

Hvor går kursene:
Kursene går i det store bassenget på Hundsund bad på Fornebu på tirsdager, onsdager og søndager og på Rud svømmehall (Bærum idrettspark) på mandager, torsdager og søndager.

Påmelding:
Du melder deg på svømming ved å opprette en bruker på tryggivann.no. Vi har ofte ventelister på de forskjellige nivåene, og du melder deg på venteliste for å starte på nybegynnerkursene. Når det er ledige plasser kontakter vi deg.

Dersom barnet kan en del svømming eller  har gått på kurs i andre klubber bør du kontakte oss på kurs@barumsvommerne.no. Da kan vi ta en vurdering på hvilket kursnivå barnet ditt skal starte på.