Tomasz, Jens, Amalie, Vilde, Sedon og Esey var med og skapte god stemning på landsstevnet.

For første gang hadde vi utøvere med på Landstevnet. Landsstevnet er som Norgesmesterskap for psyksisk utviklingshemmede, og ble arrangert av Speed SK på Nordseter bad i Oslo. 6 av våre supre parautøvere deltok på lørdagen.

Stevnet ga skikkelig mersmak for Sedon, Jens, Amalie, Esey, Tomasz og Vilde. Svømmerne har deltatt på interne stevner tidligere, men dette var første gang de deltok på et stort stevne med svømmere fra andre klubber. Rikke Petersen,en av tre trenere kunne melde om god stemning og fornøyde svømmere som ga alt når de svømte. – De var selvfølgelig spente før løpene, men klarte veldig fint å kontrollere nervøsiteten og gjorde gode løp, sier Rikke. Også trenerne Linette Hammerlin og Filipe Ferraz var veldig fornøyde med både svømmere og stevnet.

I tillegg til at det var gøy å konkurrere og være samme, ble de også kjent med svømmere fra andre klubber. Det sosiale og å bli kjent med andre er veldig viktig når man konkurrerer. Det skal være aller mest gøy, selv om det også ligger litt alvor i det å konkurrere.

Speed SK leverte særdeles god stemning i svømmehallen, og mellom løpene ble det spilt mye musikk. Når «Kaptein Sabeltann-sangen» ble spilt av, ble det full allsang og dansing i hallen fra alle utøvere (og kanskje også noen foreldre og trenere?).

Etter at konkurransen var ferdig møttes svømmerene hjemme hos Amalie hvor de koste seg med lasagne, popkorn, brus. Kvelden ble avsluttet med felles TV-titting på Maskorama.

Alt i alt en superfin dag på Nordseter bad!