Bærumsvømmerne er med i Klubben i mitt hjerte, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben – venner og bekjente, familie, medlemmer og blodfans, kan hjelpe oss med å vinne!
I tillegg har vi startet en Spleis hvor alle pengene som samles inn går til å skape sosiale aktiviteter for 350 barn og unge i Bærumsvømmernes treningsgrupper

Vi har på grunn av Corona avsluttet  vaffelsalget på Hundsund bad og treningsgruppene selger ikke julekalendere på døra til venner og naboer i år. Vi håper du i stedet vil støtte vår digitale dugnad for at treningsgruppene våre skal ha fortsette å ha gode sosiale aktiviteter i 2021️

Ditt bidrag vil være med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap for barn og ungdom på treningsgruppene våre.

Hva er Klubben i mitt hjerte?

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 14-27 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!