BSV-stevner

Bærum Open, BSV-rekrutten og BSV-cup
Alle som har barn i treningsgrupper/ rekruttgrupper og konkurransegrupper kan og vil bli spurt om å stille på dugnad. Vi trenger mye mat og mange hender for å arrangere stevner.

Under Bærum Open og større stevner har K-gruppene hovedansvaret, men R- og T-grupper kan også bli bedt om å levere mat eller stille på vakt. Under rekruttstevner er det R-gruppene som stiller på vakt, men foreldre til K-gruppene kan også bli bedt om å delta eller levere mat.

Våre stevner i 2020:

  • BSV-cup vinter 2020 – fredag 11. desember. Stevnet er avhengig av at vi klarer å gjennomføre under gjeldende smittevernsregler.
  • Bærum Open 2020 – fredag 4.12 til søndag 6.12.2020 i Nadderudhallen. Stevnet tilpasse smittevernsregler.
  • BSV-rekrutten 1. mai 2021
Innkalling til årsmøte 2021

Innkalling til årsmøte 2021

Velkommen til årsmøte i BSV: Dag: Tirsdag 23. mars 2020 Tid: Klokken 18.00 Sted: Digitalt møte (lenke til teams kommer)  Saker som medlemmer ønsker skal tas opp på årsmøtet, må sendes styret senest 15. mars til kathrine.hammerlin@ericsson.com  Foreløpig agenda: Agenda...

les mer
Restriksjoner for barn fra andre kommuner

Restriksjoner for barn fra andre kommuner

Bærum kommune vedtok i dag, 4. mars, at barn og ungdom utenfor Bærum kommune ikke kan delta på fritidsaktiviteter i Bærum. Vedtaket gjelder fra og med i morgen fredag 5. mars og inntil videre.

les mer
Medlemskontingent for 2021

Medlemskontingent for 2021

Som foreldre i klubben, kan du være med å støtte BSV ved å betale medlemskontingent, et støttemedlemskap. Er du dommer eller har verv i klubben, må du betale medlemskontingent.

les mer