BSV-stevner

Bærum Open, BSV-rekrutten og BSV-cup
Alle som har barn i treningsgrupper/ rekruttgrupper og konkurransegrupper kan og vil bli spurt om å stille på dugnad. Vi trenger mye mat og mange hender for å arrangere stevner.

Under Bærum Open og større stevner har K-gruppene hovedansvaret, men R- og T-grupper kan også bli bedt om å levere mat eller stille på vakt. Under rekruttstevner er det R-gruppene som stiller på vakt, men foreldre til K-gruppene kan også bli bedt om å delta eller levere mat.

Våre stevner i 2020:

  • BSV-cup vinter 2020 – fredag 11. desember. Stevnet er avhengig av at vi klarer å gjennomføre under gjeldende smittevernsregler.
  • Bærum Open 2020 – fredag 4.12 til søndag 6.12.2020 i Nadderudhallen. Stevnet tilpasse smittevernsregler.
  • BSV-rekrutten 1. mai 2021
Smittevernsregler

Smittevernsregler

I Bærum kommune er det ikke lenger lokale Covid-19-forskrifter. Dette betyr at det er de nasjonale retningslinjene fra Helsedirektoratet som gjelder, samt smittevernsregler fra Norges Svømmeforbund som er gjeldende for oss i BSV. Dette betyr: Vi registrerer hvem som...

les mer
Baby og småbarnssvømming høst 2021 – oppstart

Baby og småbarnssvømming høst 2021 – oppstart

Påmelding til baby og småbarnssvømming kommer til å blir åpent på mandag den 16. august. kl 10.00. For påmelding gå inn på tryggivann.no eller benytt linken under: https://www.barumsvommerne.no/babysvomming/ https://www.barumsvommerne.no/smabarnssvomming/...

les mer
OL-krav til Tomoe på Bergen Swim Fest

OL-krav til Tomoe på Bergen Swim Fest

BSF ble en god opptur for oss! Etter en lang periode uten konkurranser, var det fantastisk å konkurrere! Det ble både OL-krav, norske rekorder og personlige rekorder!

les mer