Endelig var vi i gang med konkurranseåret 2019! K3-K6 tok turen til Sandefjord 12.-13. januar, klare for litt rask svømming. Det ble et stevne preget av mange personlige rekorder, det ser ut til at juleferien har blitt godt benytta til både trening og samling av overskudd. For noen var det første gang på et approbert stevne og det er jo alltid litt ekstra spennende. Tiltross for noen sommerfugler i magen gikk dette veldig fint.

Overnattingsstevner gjør at man kan bli enda bedre kjent med de i egen gruppe, men også andre svømmere som man kanskje ikke ser på trening hver dag. Å få nye venner og føle en tilknytning til klubben er både viktig og positivt. Denne gangen hadde vi litt ekstra tid på lørdagskvelden, og det ble derfor tid til Bærumsvømmernes talentshow! Det ble mye latter og god stemning, det er visst ikke bare svømming disse utøverne kan! Etter en dag med både svømming og show smakte det veldig godt med pizza på kvelden.

Det var som sagt mange gode prestasjoner i bassenget i helga. Matti Eikenes tar seg til semifinale på 50 fri, og setter en fin ny pers i denne – med tiden 28,71. Han er en svømmer i utvikling. Nikoline Braaten perser med nesten 20 sekunder på 200 rygg og får godt betalt for bra oppmøte på juletreningene. På 200 medley ble det veldig mye pers, og det med mange sekunder. Da har man gjerne utviklet seg i alle fire svømmearter, så det er jo ingenting bedre enn det. Hanna Arneberg Haakestad, Mathilde Selmer Olsen, Ingrid Wium Arneson, Emilia Walker og Ida Stenhagen setter alle store personlige rekorder!

Stevnet i Sandefjord var en god åpning av konkurranseåret, nå ser vi frem til neste stevne i Asker i februar.