Pages Navigation Menu

Svømmetrening, svømmekurs og vannaktiviteter i Bærum

Profiler

Profiler
alex og aleks

Alexander Dale Oen og Aleksander Hetland, begge Bærumsvømmere og begge forbilder og gode representanter for svømmesporten i Norge og internasjonalt

I dag har klubben en ung Elitegruppe.  Vi har tro på at flere vil være med å prege norsk og internasjonal svømming i årene som kommer.

Alexander Dale Oen og Aleksander Hetland er de mest kjente svømmere de siste årene.

Alexander Dale Oen var en stor internasjonala idrettsmann,  en gledesspreder som alltid hadde tid til å prate og gi av seg selv. Han etterlot seg et tomrom da han gikk bort i april 2012. En god venn og treningskamerat for de eldste svømmerne, et forbilde for de yngre . En imponerende idrettsmann som alltid hadde et ønske om å bli en enda bedre utøver. Alex var spesialist på brystøvelser, og tok flere internasjonale medaljer blandt annet sølv i OL i Bejing 2008 og gull i VM i 2011.

Aleksander Hetland ga seg med svømming i desember 2012.. Han avsluttet sin internasjonaale karrierere på topp med å ta EM-sølv i november og VM-gull i desember 2012. Aleksander er en av verdens beste på startstup og vendinger, sterk i medley- og bryst-øvelser. Han er fremdeles en viktig inspirasjon for våre yngre svømmere og han er nå valgt inn i styret i Norges Svømmeforbund.

 

 

Sponsorer