God stemning og bra start på sesongen! Og et heiarop som runget i svømmehallen!

Der var endelig konkurransesesongen i gang igjen! I helga hadde Bærumsvømmerne veldig mange svømmere i vannet på Triton open på Skjetten. Det var nye opplevelser for de yngste som deltok i et approbert stevne for første gang og mulighet til å teste konkurranseformen igjen for de litt mer rutinerte konkurransesvømmerne våre!

Det ble satt veldig mange nye personlige rekorder og det var mye svømmeglede å se i helga! Hallen kan sies å være noe intim, men det la ingen demper på stemningen.

Vi stilte mange stafettlag i de yngste aldersklassene. Stafett er jo litt ekstra gøy, man får kjent på en god lagfølelse. Innsatsen

August Stang og Sivila Engelsen tok bestemannspremier – gratulerer!

var på topp blant alle svømmerne, og to av lagene fikk medalje. Bærum G1 bestående av Jules Dumont-Haug, Aksel Søvik Holden, Waldemar Riiser og Sander Sørensen tok sølvmedaljen på både 4×50 fri og 4×50 medley. På Bærum J1 svømte Nikoline Braaten, Tara Haakenstad, Olivia Olaussen og Helene Volden og de tok også to sølvmedaljer 4×50 fri og 4×50 medley. Vi gratulerer 😊

Silvia Engelsen og August Stang fikk med seg bestemannspremier for best sammenlagt poengsum på øvelsene 100 medley og 50 fri. Godt svømt!

August Stang tok også UM-krav på 100 rygg (1.04,74) og 100 medley (1.03,76) i helga – gratulerer!

Alt i alt ble Triton open et godt stevne for mange og bør gi god motivasjon for å jobbe videre på trening. Vi ser fram imot neste svømmestevne!

Tekst og bilder: Hanne Strand