NM jr og UM er slutt og vi oppsummerer:
I dag tidlig tok vi 2 medaljer på UM. Milian Solberg på 100 rygg og Elias Nordeng på 50 fri. Begge guttene setter fine personlige rekorder.
Mathias Rike Holmann  avslutter NM med 100% pers. På siste dagen gjør han det veldig bra på 100 rygg og 100 medley.

Kveldens juniorfinaler begynte med et jentelag som nesten er uslåelige, og på 4 x 50 fri knuser de den norske junior-rekorden. Grattis til Kristine Bjellvåg, Jenny Halden, Ingeborg Løyning og Stine Petersen!

Tomoe Hvas har hatt en hektisk helg. Etter dagens finaløkt har han svømt hjem hele 7 individuelle gullmedaljer.  Siste dagen vant han både 200 fri og 50 fri.

På 50 fri var ikke Tomoe den eneste fra Bærum som svømte fort. Nicholas Lia og Simon Moe tar sølv og bronse så en ny trippel seier, akkurat som på 100 fri. Grattis gutta!

Simon var også på pallen på 100 rygg der han tar en fin bronsemedalje. Anders Norheim gjør et kjempebra løp på morgenen. På kvelden går han opp noen tideler, men han har denne sesongen senket tiden med over 2 sekunder på øvelsen!

På 100 fri var det veldig spennende. 2 Bærumsjenter var på pallen till slutt. Jenny Halden på andre og Ingeborg på tredje plass.

Kvelden avsluttes med 4 x 100 medley for gutta. Siste løp på siste dag og det var mange slitne armer og bein men en enorm laginnsats og vilje! Gull til Anders, Tomoe og Nicholas og Simon!

På UM tok vi 5 medaljer, satte masse nye personlige rekorder og en total 7. plass!

På juniorsiden dominerer vi og tar totalt 24 gull, 4 sølv og 8 bronse! Totalt 296 poeng og en soleklar 1.plass i klubbkampen.

Vi setter 8 norske juniorrekorder og 1 seniorrekord!
Under stevnet ble det satt 69% pers på individuelle øvelser og i tillegg masse råe løp i stafett!

Takk til våre fantastiske svømmere for mye moro under helgen – og stor takk til foreldre og yngre svømmere for fantastisk heiagjeng!