Som tusenvis av andre i dette landet, satt du deg sikkert et lite nyttårsforsett før nyåret inntraff. Kan du med hånden på hjerte si at du fortsatt jobber med dette, eller ble det lagt like for vekk som tiden det tok å komme på det?

Som både utøver og trener har jeg sett viktigheten av det å sette seg mål, men kanskje enda viktigere er det å kunne sette seg realistiske mål som man kan bygge videre på. Det handler i stor grad om å finne seg mål som man kan klare å oppnå og som ikke krever for store endringer i din hverdag. Målene dine må altså samsvare med den innsatsen og tiden du ønsker å legge ned for å nå det satte målet. Ved å gjøre dette vil du skape en motivasjon og driv som gjør til bedre aktivitet og trening over lengere tid. Finn deg gjerne et eller flere kortsiktige mål og et langsiktig som du kan jobbe med over tid. For å hjelpe deg litt på veien har vi i Bærumsvømmerne allerede satt opp et kortsiktig mål for deg.

Bærumsvømmerne skal den 11. juni arrangere Kalvøya Akvatlon (svøm og løp). Vi ønsker å utfordre alle dere lesere til å sette dette som deres neste mål. Det vil være muligheter for å konkurrere i normal distanse, sprint, supersprint, stafett, barne akvatlon og open water, så her er det ingen unnskyldninger for ikke å delta.

Mer om arrangementet kan du lese om her: 
https://www.barumsvommerne.no/akvatlon/

Vi trenger også frivillige så om du føler at dette er utenfor komfortsona, er du hjertelig velkommen til å hjelpe til under arrangementet.

Vi sees!

Hilsen Sondre Solheim
Sportslig leder, BSV Triatlon