Vinn-vinn for både Bærumsvømmerne og lokale bedrifter!

Samarbeid
Bærumsvømmerne og Faglisten.no: https://faglisten.no har inngått et spennende samarbeid som ikke bare gir store inntekter til klubben vår, men som også vil hjelpe bedriftene som velger å støtte oss med Faglistenandelen.

Faglisten og Faglistenandelen
Faglisten.no er en nettside der du både finner fagfolk og ber om pristilbud/anbud.

Gjennom Faglistenandelen, et unikt samarbeidsprogram, vil bedrifter som abonnerer på Faglisten.no kunne støtte lokale lag og organisasjoner.

Når en bedrift fra vårt nettverk blir henvist til Faglisten.no, vil en stor del av abonnementsavgiften gå direkte til Bærumsvømmerne gjennom Faglistenandelen.

Vi beholder provisjonsinntekten så lenge bedriften har sitt abonnement på Faglisten.no. Dette gir Bærumsvømmerne en stabil inntektskilde som hjelper oss å styrke og utvikle våre aktiviteter.

Fordeler for bedriftene
Ved å bli med i Faglisten.no får bedriftene økt synlighet, både i lokalmiljøet og på nett. De blir en del av et voksende nettverk av fagfolk som støtter lokal idrett. De får flere markedsføringsmuligheter og arenaer der de kan styrke sin merkevare i direkte dialog med kundene sine. Dette inkluderer fagbloggen, diskusjonsforum og sosiale kanaler. Viktigst av alt vårt nettverk – et nettverk av potensielle kunder.

 

Hjelp oss å bidra
Vi oppfordrer alle våre medlemmer, venner og støttespillere til følge og å invitere venner til Faglisten.no sine sosiale kanaler slik at vi kan støtte lokale bedrifter.
Dette vil bidra til å styrke samarbeidet mellom KLUBB og Faglisten.no og ikke minst øke mulighetene for at flere bedrifter blir med og støtter oss.

Unik mulighet
Samarbeidet mellom Bærumsvømmerne og Faglisten.no gir lokale bedrifter en unik mulighet for å støtte lokal idrett samtidig som bedriftene får økt synlighet og tilgang til et nettverk av andre fagfolk og mange mulige kunder.

Ved å engasjere oss i dette samarbeidet, bidrar vi til et sterkere lokalsamfunn og en mer bærekraftig økonomi for alle involverte parter. Følg Faglisten.no på sosiale medier og bli en del av dette spennende samarbeidet i dag!

Du finner Faglisten.no på Facebook: https://facebook.com/faglisten.no og Instagram: https://instagram.com/faglisten.no

Hjelp Bærumsvømmerne og Faglisten.no til å skape verdi for lokale bedrifter og sikre inntekter til klubben vår.

Malin Rike Holman. Foto: Budstikka