Sesongens store mål for flere av våre yngre svømmere var helgens LÅMØ. 30 stk kvalifiserte seg og BSV ble 3. beste klubb bak Lambertseter og OI.  Bra innsats fra yngste klasse til eldste klasse, både hos guttene og jentene. 

3 dager med spennende dueller i hvert enkelt heat, heiarop på kanten fra trenere, svømmere og foreldre, vennskap og ikke minst idrettsglede. Noen veldig gledelige overraskelser, noen små skuffelser, men alt i alt et veldig bra LÅMØ for klubben.

  • Erling Syversveen Lie tok sølvmedalje på 100 fly. Erling endte på en 3. plass for gutter 99, og er klar for ÅM.
  • Tomoe Hvas vant klassen for gutter 00. Han satte i tillegg også ÅM-rekord på 200 bryst med tiden 2.23.77 – en ny rekord med over 5 sekunder. Tomoe er klar for ÅM hvor han ligger på en førsteplass.
  • Filip Olaussen tok 2. plassen etter Tomoe på 200 bryst, og ble sammenlagt nr. 3 i LÅMØ. Han er klar for ÅM.
  • Charlotte Lia tok UM-kravet på 200 bryst og en flott andreplass. Hun endte til sammenlagt på en syvende plass og er klar for ÅM.
  • I bryst ble det dobbeltseier for både gutter 03 og gutter 00. Milian Solberg tok gull, mens Jonathan Molaug tok sølv. Milian endte på 1. plass i sitt første LÅMØ, og Jonathan på 6. plass.
  • Vilde Skaug (02) tok en 3. plass i sammenlagt resultater og tok en 2. plass på 100 fly og en 3. plass på 200 rygg.

I tillegg satte mange av svømmerne store personlige rekorder, og flere tok kraftige steg oppover på resultatlistene. Gratulerer til alle med flott innsats.

Resultater fra LÅMØ 2014

10 av svømmerne er klare for ÅM i Stavanger i 25 – 27. april:

Erling, Nicholas, Tomoe, Filip, Eirik, Charlotte, Hedda, Stine, Julie My og Mari

Stort grattis til dere 10:-)