Malin Rike Holman. Foto: Budstikka

Malin Holmann (15) var en flere av utøvere som tok UM krav under Bærum Open. Malin har trent veldig bra over lang tid, uten å få helt de resultatene hun er ute etter. Likevel har hun møtt opp på trening med en god innstilling og en vilje etter å bli bedre. Endelig får hun igjen for all treningen med et velfortjent krav til norgesmesterskap for Ungdom. Her er noen kjappe tips fra Malin som kan hjelpe andre utøvere:

Navn:
Malin Holmann
Gruppe:
NM-gruppen
Hvor lenge har du svømt?
Jeg har svømt siden jeg var ca 10 år tror jeg.
Hvordan holder du motivasjon oppe i perioder med lite fremgang? 
Jeg holder motivasjonen opp i perioder med lite fremgang ved at jeg prøver å se fremover og tenke at det bare er en periode. De aller fleste kjenner på det samme til tider og du er ikke alene om det. Det er i disse periodene det er viktig å jobbe like bra.
Hva er viktig å tenke på når man setter seg mål? 
Det som for meg er det viktigste når man skal sette seg mål,er å jobbe godt med teknikken og de tingene som skal til for å nå målet. Det viktigste er å ikke gi opp!

På Bærum Open tar også  Mathilde Selmer-Olsen og Sara Lund-Iversen sine første UM-krav på 100 medley, . Ena Velinov kvalifiserer seg også til regionslaget etter god svømming.. Gratulerer til alle sammen!