Oppsummering forsøk lørdag:

• Debutanten August Stang gjør sitt første løp idag. 100 medley på nytt pers og videre til B finalen ikveld. Veldig kult.
  • På 100 rygg hadde vi 3 gutter i vannet. Milian, Mathias og Henrik. Alle 3 slår nytt pers og alle 3 videre til A finale.
  • På 100 rygg for jenter hadde vi Una og Klara som begge svømmer litt over pers og rett utenfor B finale.
  • Kristian Swakhoven gjør et veldig fint løp på 200 fri. Pers med 4 sekunder og videre til finale!
  • Vi gleder oss til kvelden der vi også har 4×200 fri for guttene.

Oppsummering lørdag finaler:

• Kvelden begynte med en spennende stafett (4 x 200 fri for gutta), der Bryne ledet etter halve løpet. Etter 500 meter tok Bærum over ledelsen og klarte å holde ledelsen hele veien inn til mål. Grattis Mathias, Milian, Henrik og Kristian!
  • 100 rygg for gutta ble en veldig jevn og morsom finale. Alle 3 gutta klarer å slå sine personlige rekorder fra idag tidlig. Gull til Milian på 57.40, bronse til Mathias på 58,33 og 8. plass til Henrik på 1.00,48. Kult med 3 av 8 gutter fra Bærum i finalen.
  • August gikk ut knallhardt på 100 medley og låg veldig bra opp til 75. Etterhvert ble det litt tungt. Men uansett veldig bra å svømme en b-finale i sitt første mesterskap!
  • Kristian avslutter dagen med enda en bra 200 crawl. Han har gjort 3×200 crawl idag på flotte tider. Det ble til slut en 7. plass i en jevn finale.