Kjære medlemmer og ansatte.

Johan Björkegren, daglig leder i BSV

Et langt og spesielt år nærmer seg slutten, og vi kan veldig snart gi oss selv en god og velfortjent juleferie. Det har vært ett annerledes år med nedstenging av svømmehaller og smittevernstiltak.

Selv om vi ble veldig hardt rammet av koronasituasjonen i vår, spesielt de ukene fra 13. mars og frem til juni, har vi gjort vårt ytterste for å gjennomføre så mye aktivitet som mulig innenfor de retningslinjene vi har vært nødt til å følge. Min oppfatning er at ansatte, utøvere, foreldre og kursdeltakere har håndtert situasjonen meget godt.

Heldigvis fikk høstens aktiviteter startet opp nesten som normalt, men med økt fokus på smittevernstiltak. Dette er vi takknemlig for. En stor skuffelse kom nå i desember hvor vi måtte avlyse trening for alle mellom 13 og 20 år. Vi håper Bærum kommune letter på tiltakene slik at våre ungdommer får lov å trene i vann i begynnelsen av januar.

Ett høydepunkt i ett annerledes år er at bygget av svømmehallen på Rud følger tidsplanen. Bærum kommune ønsker at treningsgruppene i Bærumsvømmerne skal være testpersoner av anlegget i andre kvartal 2021. De har allerede begynt med fylling av vann!

Jeg vil takke for et godt samarbeid i 2020. Sammen skal vi gjøre alt vi kan for at store og små skal trives i BSV også i 2021.

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Johan Björkegren
Daglig leder Bærumsvømmerne