Tomoe imponerer som første nordmann under 2 minutter.

Tomoe Hvas imponerer under Ungdoms-OL i Buenos Aires i Argentina med gull på 200 medley! Tomoe dominerte løpet

og ledet fra start til mål. Med tiden 1.59,58 er han første nordmann under 2 minutter på distansen, og det er ny norsk senior-rekord. Han er også første nordmann til å ta gull under Ungdoms-OL i svømming!

Tomoe har hatt et bra mesterskap så langt, og var også kvalifisert til finalen på 100 rygg med 3. beste tid.Han trakk seg fra finalen for å satse alt på 200 medley. Tomoe er også videre til semi 50 rygg med 3. beste tid.

Ingeborg – bra læringskurve
Også Ingeborg Vassbak Løyning er med på Ungdoms-OL. Ingeborg startet med å kvalifisere seg til finalen på 100 rygg. I finalen fikk hun en dårlig start, og kom aldri helt i gang med løpet. Hun var naturlig nok skuffet, men klarte å nullstille seg for å være klar for 200 rygg.  200 rygg ble et bra løp med tiden 2,16,46 og 13.plass. Viktig erfaring og læring for henne. Hun får ikke helt vist hva hun har inne, men er i en god prosess.

Ingeborg viser gode takter under Ungdoms-OL!

Viktig med tålmodighet –  det er sjelden utvikling er lineær.