Gratis svømming for barnehager – våren 2021

Påmeldingen for barnehagekurs våren 2021 er åpnet! Vi har svømmekurs på Hundsund Bad på Fornebu.
Målet med undervisningen er å gjøre barnet tryggere i og ved vann.  Barna deles opp i små grupper etter nivå. Gruppene undervises av våre erfarne instruktører.

Dere velger mellom intensivkurs  eller 9 og 10-ukerskurs på Hundsund Bad. 9 og 10-ukerskursene går tirsdag, onsdag og torsdag mellom 09.00 – 11.00. Intensivkursene går mellom 11. 00 – 14.00 mandag – fredag. Kursene går på dagtid i barnehagenes åpningstid. 

Vi følger de til enhver gitte smittevernsregler for Bærum kommune. Korona smitter ikke i klorvann. Det er begrensinger på antall barn, samt at dere må følge nøye anvisninger fra badevakter i forhold til garderober og dusj. Egen info sendes i forkant av kurset.

Informasjon om kursene våren 2021

Barnehager søker kurs for deres 4, 5 og 6-åringer via skjema (nederst på siden). Vi forsøker å imøtekomme ønsket tid, men kan ikke garantere.

Søknadsfrist: 15 januar
Vi tar også imot påmeldinger etter 15. januar og fyller opp der det er ledig kapasitet. Fyll ut søknadsskjema på vanlig måte og ta evt. kontakt med oss på barnehage@barumsvommerne.no. Vi sender ut fortløpende bekreftelse på fortøpende fra 10. januar.