Endelig kunne vi gjennomføre Bærum open igjen! Årets høydepunkt ble gjennomført fra 3. – 5 desember, på en god måte av mange ivrige Bærumsvømmere. Med hele 150 stk., på påmeldingslista er konkurransesvømming veldig populært her hos oss. Det er vi glade for!
Fredagen startet med 400 fri for de yngste. Her deltok våre yngste konkurransesvømmere. De var godt forberedt og hadde svømt distansen på trening. Allikevel er det nok fortsatt en del nerver før man skal gjøre 400 fri for første gang på stevne. Gjennomføringen gikk veldig bra, og det gir en fin mestringsfølelse å ta med seg videre.
For de litt mer rutinerte 09-jentene våre var det mange fine perser på 400 fri. Ena Velinov vinner øvelsen på ny pers 04.58,38. Det er mange som perser mye av resten av gjengen. På guttesiden setter Aksel Søvik Holden en ny pers og svømmer inn til seier i 08-klassen med tiden 04.45,47. Fint å få uttelling for god innsats på trening.
Formiddagsøkten lørdag innebar også mye rask svømming og fine nye perser. Like fint som det, er det å se at det er gode vennskap og mye latter og glede involvert. Å føle tilhørighet til en klubb og ha det bra sammen er kjempeviktig.
På lørdagskvelden er vi så heldige å få være vitne til Nicholas Lia i kjempeform! Han svømmer inn til en overlegen ny norsk rekord på 50 fri. Den nye rekorden er 21,29. Gratulerer!
På søndag stilte flere sporty rekruttsvømmere opp på sitt første approberte stevne. De gjorde en god innsvømming og gjennomførte løpene sine på en god måte. Fin læring å ta med seg videre til resten av svømmekarrieren. Av de svømmerne som har litt mer erfaring, så gjør Louis Dumont-Haug en god 100 fly på tiden 1.13,51 og vinner øvelsen foran klubbkamerat Rowan James Else (1.13,78) i 09-klassen. På guttesiden er det sterke prestasjoner på 50 bryst. Aksel Søvik Holden (08), Gabriel Åki Sigurdsson (09), og Noah Grant Landry (10) vinner alle klassene sine på nye perser.
På søndagskvelden tar Mathilde Selmer-Olsen UM-krav på 100 medley med tiden 1.10,78. Klubbvenninne Sara Lund-Iversen tar også UM-krav på samme øvelse med tiden 1.09,09. Endelig satt den for Sara som har vært nærme på flere løp den siste tiden. Vel fortjent! Malin Rike Holmann (06) tar også UM-krav på 50 fri på 28,26. Ena Velinov kvalifiserer seg også til regionslaget etter god svømming i helga. Gratulerer til alle sammen!