vår nye nettbutikk https://bsv.ntcshop.no/ finner du klubbklær i både bomull og teknisk kvalitet til bruk for utøvere, supportere, familie og støtteapparat.
I utviklingen av kolleksjonen har vi vektlagt god kvalitet og funksjon – både i og utenfor svømmehallen og andre treningsarenaer. Alle plagg er derfor testet og utviklet i samarbeid med våre eliteutøvere.
Vi har vært opptatt av design, god passform og en tydelig profil. Vår logo er modernisert og vi rendyrker våre profilfarger; marine, stålblå og hvit. Alt i den hensikt å lage en helhetlig og moderne kolleksjon som representerer den flotte klubben vi alle er del av.
Det har også vært viktig for oss å utvikle en variert kolleksjon tilpasset trening, fritid og reise. Her i nettbutikken finner du derfor alt i fra rimelige basisprodukter som t-skjorter og shorts til spesialdesignede t-skjorter og treningsjakker. Kolleksjonen vil også bli videreutviklet over tid.
Nettbutikken åpnes i utvalgte perioder i løpet av året – og plaggene sendes deretter i bestilling og produksjon. Den er nå åpen for bestilling frem til 17. november!
Vi håper du liker den nye kleskolleksjonen og blir med på å gjøre BSV synlig på tribunene! Husk å bestill klær innen fristen 17. november!
Mvh. Bærumsvømmerne