Det er klart for BSV-cup igjen, og i år blir stevnet lagt til onsdag 12.6.

  • Innsvømming fra 16.00 – 17.00
  • Stevnestart kl. 17.00
  • Premieutdeling og sosialt arrangement på Hundsund Ungdomskole tvers over veien fra svømmehallen fra ca 18.30

Les hele Invitasjon til BSV-cup onsdag 12.6

Påmelding for kursbarn: 
Går du på sjøløve, delfin eller hai, så kan du delta på 25 m crawl/ fri, 25 m rygg og stafetten.
Du melder deg på via tryggivann.no: https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=90852 innen 5. juni

Dersom du ikke vil svømme begge øvelser, men kun en av øvelsene, sender du i tillegg en e-post til stevne@barumsvommerne.no.

Påmelding for treningsgruppene:
Alle på treningsgrupper er velkomne til å delta! Påmelding gjøres via tryggivann.no: https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=90851 innen 5. juni.

Treneren din bestemmer hva du skal svømme, men dere kan evt. sende en e-post til treneren din dersom du har spesielle øvelser du gjerne vil svømme.

Publisering av påmeldingslister, heatlister på nettsider
Vi gjør oppmerksom på at når du melder deg på stevnet, så aksepterer du at vi publiserer påmeldingslister og heatlister på våre nettsider, i tillegg til at dette sendes på e-post til alle påmeldte deltakere. Publisering av navn, årstall og evt. starttider  på deltakere gjøres for å kunne gjennomføre konkurranse på best hensiktsmessig måte. Resultatlister vil henges opp i hallen under stevnet, men vil ikke publiseres eller sendes ut til noen i etterkant.

Hjelp til gjennomføring av stevnet: 
Alle på treningsgrupper blir i tillegg bedt om å lever mat – kake, pastasalat eller rundstykke til stevnet. Egen e-post om dette kommer nærmere stevnedagen.

Vi trenger også 7 tidtakere, 1 til å hjelpe til i sekretariatet og noen som kan bidra til å hjelpe til å organisere den sosiale biten. Sende en e-post til hege@barumsvommerne.no dersom du vil hjelpe til.