Svømmere fra K1, K2 og K3 tok i høstferien turen til Debica i Polen på treningsleir. Turen startet med litt uflaks, da 16 stk. ikke fikk bagasjen sin. En stund så det ut til at det skulle bli god plass i bassenget mandag morgen, men heldigvis kom bagasjen til hotellet søndagskveld. Lærdommen av dette er kanskje å pakke svømmetøy i håndbagasjen fra nå av?

Vi har trent alle øktene i et flott svømmeanlegg fem minutter fra hotellet. Her har de 50-metersbasseng, 25-metersbasseng og i tillegg et lite badeland med sklie og boblebad. Det har vært topp for oss på leir å benytte oss av dette.

Totalt gjennomførte vi 9 treningsøkter på leiren. Betydelig mer enn hjemme for noen, men det har hele tiden vært god innsats på trening. Vi har gjennomført tester, hatt felles teknikkøkter, og generelt hatt god tid på å øve på ting man kanskje ikke rekker hjemme. Det har vært en god treningsuke for svømmerne å ta med seg inn i de stevnene som kommer utover høsten. I tillegg til svømming har vi også hatt tid til sosiale aktiviteter, som å dra på Zoo i Krakow og ta en tur på skøyter!

Som alltid på tur til et annet land er det ting som er litt annerledes enn det er hjemme. For mange var kanskje maten i Polen litt annerledes enn man er vant med. Dette er en del av opplevelsen med å dra på tur! En annen erfaring vi har gjort oss er at det ikke er så mange som snakker engelsk her i Debica. Derfor var det til stor hjelp å ha med seg Marcin fra kursavdelingen som reiseleder, ettersom han snakker polsk. Takk Marcin!

Det å dra på leir innebærer også å bli bedre kjent mellom gruppene og kjenne tilhørighet til BSV som klubb. I tillegg til å se godt fokus på trening har vi trenere også hørt mye skravling og latter utenom trening, og det er akkurat slik det skal være. Vi har hatt en veldig fin høstferieleir med flotte utøvere!