Bli svømmeinstruktør

Har du lyst på en deltidsjobb som lar deg kombinere studier,  verdifull arbeidserfaring og en meningsfull jobb? Da kan jobben som svømmeinstruktør være noe for deg!

Arbeidstiden er på ettermiddagen, da alle våre kurs foregår på ettermiddag og tidlig kveld. Våre instruktører jobber ca 4 timer hver gang fra 1 og 3 ganger i uken. Jobben som svømmeinstruktør er viktig for samfunnet. – Jeg tror vi redder Norge fra mange drukningsulykker hvert år, sier Randi S. Liodden, en av BSV sine mest etterspurte og erfarne instruktører. – Denne jobben er den koseligste jobben jeg har hatt. Av jobbalternativene man har når man går på videregående er dette et av de beste, lønnen er også meget bra. Man lærer mye om å tenke selvstendig og det er gøy å holde svømmekurs, sier Randi.

For å bli svømmeinstruktør trenger du ikke mye forkunnskaper -du må kunne svømme og du må like å jobbe med barn og voksne. Du får gratis instruktørutdannelse fra oss mot at du jobber for oss i et år. Utdannelsen inkluderer førstehjelp og livredning. Du er blid og utadvendt, samt at du er villig til å ta i et tak.

Ta kontakt med kurs@barumsvommerne.no for mer informasjon om jobben.