DommereBærumsvømmerne trenger flere dommere, og vi oppfordrer alle til å vurdere om nettopp du kunne være en av dem! For å kunne arrangere konkurranser, er man avhengig av å ha nok dommere.Det er dommerne som sørger for at stevner gjennomføres på en god måte, etter gitte lover og regler. Det kreves ingen forkunnskaper av deg for å delta på kretsdommerkurs.

Det er dessuten en unik mulighet for deg som foreldrer å lære svømmesporten å kjenne fra flere sider. Man tilbringer ofte mange timer i svømmehallen under et stevne – hvorfor ikke bidra samtidig, og være på kanten og oppleve alt tett på! Og jo flere vi er, desto større sjanse er det for at vi kan stille med noen dommere når det arrangeres stevner i kretsen. BSV er en stor klubb, og det forventes at vi bidrar på lik linje med de andre klubbene.
Akershusdommerne er opptatt av et åpent og godt miljø med fokus på god opplæring og kompetanse. Du vil få et nettbasert selvstudie i tillegg til 6 timer fysisk kursdag. Alt dette er veldig overkommelig og lærerikt, så nøl ikke, meld din interesse til Åsa med det samme!
PS! Dette gjelder selvsagt ikke bare foreldre, men aktive og andre som ønsker å bli svømmedommer.»