Her er en liten presentasjon av Nicho:
Nicholas LiaNår startet du å svømme?
Jeg startet med baby svømming, men jeg sluttet når vi skulle starte i det store bassenget fordi det var så kaldt. Men så startet jeg igjen når jeg var 10/11år hos Audun som fortsatt jobber i Bærumsvømmerne.
Hva er ditt favoritt løp?
Det er er 50fri

Hva gjør du for å bli klar til å prestere?
Jeg trener bra hverdag også når det nærmer seg konkurranse så visualiserer jeg stevnedagen noen uker før stevnet også jobber jeg med veldig spesifikke oppgaver i god tid før konkurransen. Når det er konkurranse så pleier jeg bare å la det som skjer skje. Jobben er gjort.

Hva gleder du deg mest til under VM i Australia?
Jeg gleder meg mest til det starter
Hva er ditt motto?
If you believe, you can achieve. Du kan oppnå det du tror på.