Iben har gått på svømmekurs med oss gjennom barnehagen sin.

Påmeldingen for høstens barnehagekurs er åpnet! Vi fortsetter med kurs på Martina Hansens hospital på Dønski og på Hundsund Bad på Fornebu.

Målet med undervisningen er å gjøre barnet tryggere i og ved vann, slik at svømmeferdighetene økes.  Dette gjøres gjennom lekbaserte øvelser. Barna deles opp i små grupper etter nivå. Gruppene undervises av våre erfarne instruktører.

Dere kan velge mellom intensivkurs  på Hundsund,10-ukerskurs på Hundsund Bad og Martina Hansen, samt et semi-intensivkurs i uke 48, 49 og 50 på mandager og fredager på Martina Hansen. Kursene går på dagtid i barnehagenes åpningstid. Det er ikke åpent for at enkeltbarn melder seg på, kun barnehager.

Alle barnehager kan søke om kurs for deres 4, 5 og 6-åringer. Dere sender inn skjema fra våre hjemmesider. Skriv ned ønsket tid, antall jenter og antall gutter, samt kontaktinfo til barnehagen. Vi garanterer ikke at dere får kurs på ønsket tidspunkt, men strekker oss langt for at alle skal få kurs på ønsket dag/ intensivkurs. Dersom du ønsker intensivkurs blir disse ofte raskt fulle, og vi anbefaler at du søker tidlig.
Ved stor pågang vil den barnehagen som har størst behov bli prioritert av barnehagekontoret i Bærum.

Søknadsfrist: 15. august.
Vi tar også imot påmeldinger etter 15. august dersom det er ledig kapasitet. Send da en e-post til barnehage@barumsvommerne.no.

Refusjon av transportutgifter.

For refusjon av transport trenger vi faktura fra barnehagen, samt at kvittering for transportkostnader legges ved som fakturagrunnlag. Faktura sendes på e-post til barnehage@barumsvommerne.no

Vi refunderer inntil 300,- per barn. Dersom det er barnehager som har transportkostnader utover 300,- kan disse refunderes dersom det er transportpenger igjen.