AquaGym Pro Energy

 

Onsdager 17:30-18:30 BIP Svømmehallen
Det er en gruppetime med en blanding av kondisjons- og styrkeøvelser. Vi trener hele kroppen, med og uten redskaper. Ved å trene i basseng minimeres tilleggsbelastningen og slitasjen på ledd og kropp.
Du tilpasser selv hvor mye du gir på i de forskjellige øvelsene.
Aktiviteten foregår i terapibasseng med 32°C – 34°C.
Hvem kan delta på aktiviteten?
-Mosjonister
-Revmatikere
-Pensjonister
-Eldre barn (+16)
-Folk med idrettsskader
 
Herlige treningsøkter i deilig varmtvannsbasseng til fengende musikk. 
Dette kurset passer til absolutt alle som vil ha det gøy mens de trener. Det er ingen krav til svømmeferdigheter og trening i vann innebærer ingen risiko for skader.

Aqua Pilates

 

Onsdager 18:30-19:30 BIP Svømmehallen 
I Aqua Pilates trener man opp både styrke og bevegelighet med fokus på konsentrasjon, balanse og pusteevne. I Aqua Pilates jobbes med riktig pusteteknikk og reduksjon av spenninger i kroppen. Tiden varer i 45 minutter med muligheter til å slappe av i bassenget på slutten av timen.

Opplev en magisk mindfulness time i nydelig terapeutisk varmt vann, 33-34 grader. Gi slipp på alt annet enn å kjenne deg vektløs i vann. Man kan kjenne seg helt smertefri i det varme vannet. Beroligende musikk og rolige øvelser.

Vi er til stede i kroppen og i sansene, og i denne timen får hodet og alle bekymringer hvile. Stress og tidsklemme er dessverre blitt mer vanlig med vår tids livsstil. Her blir nervesystemet skrudd ned. Det er like viktig å redusere vårt stressnivå,  det gir oss mange helsegevinster.

Etter denne timen vil sannsynligvis føle mer ro innvendig, og sjansen er stor for at du vil sove bedre om natten.

En unik stund bare for deg!

Meld deg på her: https://club.spond.com/landing/courses/b%C3%A6rumsv%C3%B8mmerne/C2EDB4AE84A7472FACC057C154615119