Aquagym er et tilbud for kvinner på Martina Hansen (menn har ingen adgang). Kurset går på lørdag formiddag  fra 11.00 – 11.40 på Martina Hansens hospitals basseng.

Påmelding via tryggivann:

Kurset retter seg spesielt mot flerkulturelle kvinner.

Vi har fokus på kroppsbevissthet, bevegelighet holdning, store leddutslag, styrke- og kondisjonstrening i moderat tempo til fengende og motiverende musikk.

Vanngymnastikk er bevegelse og trening i vann med musikk som tilpasset intensiteten på økten. Det egner seg godt for alle, uansett forutsetninger og treningsbehov. Effekten avhenger av hvordan du jobbe med vannet som motstand, jo høyere tempo og kraft/innsats, desto mer effektivt arbeid. Det gir de samme gevinstene som variert trening på land, økt kondisjon, styrke, bevegelighet, sirkulasjon, koordinasjon, økt forbrenning, men uten risiko for skader.

Vannet gir et behagelig og skånsomt treningsmiljø som passer de fleste, også de som ellers har vanskeligheter for å finne passende trenginstilbud. Vi jobbe med kroppsbevissthet, bevegelighet, holdning, fleksibilitet, koordinasjon, balanse, respirasjon, kondisjon, styrke og avspenning.

Vanngymnastikken blir instruert av Laura Lopez som har lang erfaring med trening i vann og på land. Laura er helsefagarbeider og teknikker i sosial integrasjon, samt er instruktør i gruppetrening for gravide og babysvømming – småbarn instruktør.
Hun har variert arbeidserfaring, og har mellom annet gjennom en årrekke jobbet innen i rehabiliteringssenter og sykehus i inn – og utland. Hun har tilrettelagt og instruert vanngymnastikk i basseng og ser nå frem til å motivere akkurat deg til bevegelse i vann.