Når:
18. januar 2020-19. januar 2020 heldags
2020-01-18T00:00:00+01:00
2020-01-20T00:00:00+01:00
Hvor:
Nye Kjølnesbadet, Porsgrunn

Se invitasjonen her: https://www.medley.no/dokumenter/innbydelser/2020/Januar/20200117PoseidonPoseidonsJakedcupI.pdf

Vi deltar lørdag og søndag 18.-19. januar. Dette er et spennende stevne med mulighet for å svømme LÅMØ-øvelser, stafetter og også litt kortere distanser. Det arrangeres også flere finaler i ulike aldersklasser. Et veldig spennende stevne å innlede konkurransesesongen med!

Overnatting og mat
Vi overnatter på skole i gangavstand (5 min) til svømmehallen. Vi ønsker at alle overnatter sammen på skolen, dette er viktig for samhold og felles opplevelser! Hvis noen av ulike grunner ikke kan det, ta gjerne en prat med trener om årsaken til det.

Vi får servert mat i klubbhuset til Urædd (også i nærheten av bassenget). Der spiser vi lunsj og middag lørdag. Middag lørdag er taco. Vi får servert frokost søndag morgen, og spiser også lunsj der søndag. I tillegg til disse måltidene vil det være frukt og grønt tilgjengelig i svømmehallen. Gi beskjed til hanne@barumsvommerne.no hvis man har allergier utover glutenallergi.

Påmelding:
Påmeldingsfristen er gått ut.

Stevnet:
Transport til og fra Porsgrunn er den enkeltes ansvar å organisere. Vi oppfordrer til samkjøring. Innsvømming 07.30-08.45 begge dager. Det forventes at svømmerne er tilstede for en god innsvømming med mindre annet er avklart med trener.

Stevnestart lørdag og søndag er kl. 09.00. Etter at man er ferdig med sine øvelser søndag, så kan man dra hjem.

Vi har allerede fått en lagleder, men vi vil gjerne ha en til! Hovedoppgave blir å hjelpe til med innlosjering i skole, kjøpe inn frukt/grønt, overnatting sammen med oss, og sørge for at klasserommene blir ryddet på søndag. Send en mail til hanne@barumsvommerne.no om du kan tenke deg å bidra!

Egenandel for stevnet blir: 1130 kr

Dette inkluderer følgende:

  • Overnatting
  • Lunsj og middag lørdag
  • Frokost og lunsj søndag
  • Startkontingent
  • Frukt og grønt i svømmehallen