Bærum kommune vedtok i dag, 4. mars, at barn og ungdom utenfor Bærum kommune ikke kan delta på fritidsaktiviteter i Bærum. Vedtaket gjelder fra og med i morgen fredag 5. mars og inntil videre.

Kommunens vedtak:
«Barn og unge under 20 år, som bor i Bærum, kan delta på organisert trening og organiserte fritidsaktiviteter innendørs og utendørs. Regelen innebærer at det IKKE er tillatt å reise til Bærum fra andre kommuner, for å delta på treninger eller fritidsaktiviteter».

Dere kan lese mer om dette på kommunens hjemmesider:
https://www.baerum.kommune.no/korona/rad-og-regler/kultur-fritid-trening-og-idrett/

For deg på trening:
Dersom du bor utenfor Bærum og går på treningsgruppe i BSV, så har du mottatt faktura. Du kan velge å utsette betaling til det er klart hvor lang tid vedtaket varer. Da vil vi kreditere faktura med tilsvarende som den trening dere har gått glipp av. Dersom du allerede har betalt, så refunderer vi treningsavgiften for tilsvarende beløp. Ta kontakt med hege@barumsvommerne.no dersom du har spørsmål.

For deg på kurs:
Dersom du bor utenfor Bærum og går på kurs, vil du ikke motta faktura for mars før vi åpner opp igjen for dere.

Vi beklager de ulemper dette medfører for barn og unge i klubben fra kommuner utenfor Bærum. Regelen gjør dessverre at vi ikke kan ta imot barn som kommer fra andre kommuner på trening eller kurs.