I helga har flere konkurransepartier deltatt på Olavslekene i Sarpsborg. I bassenget  ble det svømt veldig bra, og den gode innsatsen resulterte i fine nye perser for svømmerne. Det er tydelig at høstens trening har gitt resultater og det er gøy!
Noen løp koster litt mer enn andre. Mathilde Selmer-Olsen (08) ville ha en utfordring og valgte seg 200 fly. Hun gjennomførte på en god måte og svømte inn til 3.28,97, ivrig heiet fram av gode lagvenninner. Aksel Søvik Holden (08) er uredd i sin første 800 fri, svømmer jevne og tøffe splitter og setter en glimrende pers på 11.10,83. Frida Amalie Sivle (08) setter Bærumsvømmernes største pers for helga, da hun knuser sin gamle pers på 400 fri med over ett minutt og viser at godt fokus på trening lønner seg. Hennes nye pers er 6.14,88. Fin utvikling for Frida!
Det er mange som kunne bli nevnt i denne oppsummeringen, da det var veldig mange gode prestasjoner i helga. Det er veldig gledelig at mange gjør det bra og at vi sammen klarer å lage både et godt prestasjonsmiljø, men også at vi har et godt sosialt miljø i klubben. Utøverne er flinke til å heie på hverandre og unne hverandre gode løp – ikke bare innad i gruppene, men også på tvers av alder og gruppetilhørighet. Det er godt å se.